Welkom op de website van "Klaar Terwijl U Wacht"

De Tv serie "Klaar Terwijl U Wacht", geschreven door Ronnie Tielenburg, speelt zich af in en rond een Leeuwarder klussenbedrijfje, waar de klussers Jouke (van Wieren) en Dirk (Elzinga) het niet zo nauw nemen met de regels. En daarbij gaan ze een zwart klusje zeker niet uit de weg. Ronnie (Tielenburg), die het hele bedrijfje een beetje fatsoenlijk draaiende probeert te houden, is dankzij de twee vette klussers altijd en overal het slachtoffer van. Dan is er die geobsedeerde belastinginspecteur (Rene Soethout) met z’n niet al te slimme secretaresse (Gea Kooij) die het klussenbedrijfje met de grond gelijk wil maken. En vervolgens worden die weer in de gaten gehouden door een raadselachtige psychiater (Petra Soethout) die iedereen tegen elkaar op loopt te stoken. Dit alles zorgt voor de meest hilarische situaties. Kortom: Een onvergetelijke, unieke en tijdloze serie waar je blijvend van kunt genieten.

In april 2008 is een punt achter de serie gezet. Er zijn in totaal iets van 30 afleveringen gemaakt die allemaal op deze site zijn te zien. 
Eind 2008 zijn alle afleveringen samengevoegd tot 5 lange films, welke ook op deze site zijn te zien. In 2015 kwam het team nog één keer bij elkaar voor een éénmalig live optreden in stadsschouwburg "de Harmonie" tijdens de theatershow "Mien mooie stad". En dat was een groot succes. De Klaar Terwijl U Wacht acteurs werden daardoor wel weer behoorlijk geprikkeld. En zij niet alleen. Dus toch weer nieuwe afleveringen????
"Mien mooie lied" 
Live in stadsschouwburg de Harmonie

De belastinginspecteur zit een mooi nummer te zingen voor een zaal vol met publiek in stadsschouwburg "de Harmonie. Halverwege begint het geluid raar te doen en vraagt hij om hulp. De toneelmeester, niet helemaal een onbekende van de belastinginspecteur, snelt te hulp. Het blijkt een technisch probleem te zijn en ze roept de hulp van de geluidsmensen in. En die geluidsmensen zijn Jouke en Dirk. Dit tot grote schrik van de zingende belastinginspecteur. En dat is het begin van een hoop ellende. En wanneer Ronnie ook nog langs komt om te kijken hoe Jouke en Dirk hun werk doen, gaat alles volledig mis. De belastinginspecteur kan zijn carrière als zanger wel vergeten en Ronnie had ook maar beter niet langs kunnen komen. Hij wordt van het podium af gegooid en krijgt te maken met een ontploffende geluidsbox.